Een TV wand en andere creatieve oplossingen voor een TV bij je thuis

Elke moderne woonkamer heeft wel een TV. Het is een element dat je in elk huishouden terugziet. Een TV kan je natuurlijk in een hoekje neerzetten, maar je kan het ook opnemen in de stijl van je huis. Een TV en de manier waarop je deze plaatst kan stijlvol en sfeervol zijn en daadwerkelijk iets toevoegen. Je kan de TV het middelpunt laten zijn met een TV wand, of met een paar handige ideeën kan je de TV ook een beetje laten verdwijnen. Het ligt er maar net aan wat je wilt! Met deze creatieve ideeën kom je misschien op oplossingen voor het plaatsen van je TV waar je nog niet aan had gedacht!

Een middelpunt creëren met een TV wand

Als je het liefst een thuisbioscoop zou creëren, dan is een TV wand de beste oplossing. Je kan met een TV wand zorgen voor een echt bioscoopgevoel. Ook kan je met een TV wand ervoor zorgen dat de TV meer het middelpunt wordt van de woonkamer. In de wand kan je zorgen voor allerlei opbergmogelijkheden of juist open vakken waar je dingen in kan tentoonstellen. Denk bijvoorbeeld aan leuke foto’s van de familie of van vrienden of vakantie. Of aan kunst zoals mooie beelden of schilderijtjes. Zo wordt de TV een plek waar je persoonlijkheid nog meer naar voren komt en krijgt het een prominent plaatsje. Ook is een TV wand heel erg handig, omdat je de ruimte heel efficiënt gebruikt. Opeens heb je er allerlei opbergmogelijkheden bij!

De TV verbergen en verschuilen

Je kunt ervoor kiezen om de TV ergens te verschuilen of verbergen. Er zijn allerlei TV meubels waar je de TV in kwijt kan. Denk bijvoorbeeld aan kasten waarin je de TV kan plaatsen. De deuren kan je dichtdoen en je ziet dan niets meer van de TV. Pas als je TV wilt kijken, kan je deze openen en komt de TV tevoorschijn. In dit meubel kan je vaak veel meer kwijt dan alleen de TV, zoals kabels en bijvoorbeeld een spelcomputer. Als je meer van een industriële inrichting houdt en je huis in deze stijl is ingericht, kan je voor een industriële kast gaan. Wanneer je huis klassieker is in stijl, kan je een mooie, houten kast nemen.

Minimalistische oplossingen voor een TV

Een TV wand en een meubel nemen veel ruimte in en voegen veel toe aan de uitstraling van de kamer waarin je ze plaatst. Als dit niet bij je past, kan je ook voor iets gaan wat meer minimalistisch is. Een TV wordt vaak al geleverd met een ophangsysteem waarmee je de TV aan de muur kan vastmaken. Zo krijg je een zwevend effect, want de TV lijkt in de lucht te hangen. Je hebt dan geen meubels nodig en hebt een veel rustigere muur. Je kan dan bijvoorbeeld ook een hele grote TV aanschaffen, want hier heb je alle ruimte voor. Ook kan je op die muur dan nog andere dingen kwijt, zoals een klein schilderijtje of een foto.

Vl-leonardo.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart