Een dromerige winkel in LA die de grens tussen echt en onwerkelijk vervaagt

DROMEN is een nieuwe winkel in Atwater Village, Los Angeles, ontworpen door Monica Navarro en ruimtelijk ontwerper Adi Goodrich. Geïnspireerd door surrealistische kunst, wil DREAMS de onbewuste geest aanboren door hun ervaringsgerichte winkelruimte, herinneringen en ervaringen ontsluiten die de grens tussen echt en onwerkelijk doen vervagen.

Bij het bekijken van surrealistische beelden van referentiebeelden gedeeld door Navarro, werd Goodrich geïnspireerd door het idee van dagdromen en hoe het voelt om weg te dommelen in een gouden vergetelheid. De ruimte is ontworpen om dat etherische, maar vergankelijke gevoel vast te leggen.

Warme kleurtinten roepen een gevoel van comfort op, terwijl een Japans saliekleurig mozaïek en een boog de klanten begroeten. Als je naar de achterkant van de ruimte reist, “word je geleid door een grote blauwe rots terwijl je door groen en geel gaat voordat je jezelf in een intieme, bijna spirituele, gelijkmatig verlichte ruimte bevindt die je in blauw omarmt van de muren tot de zacht tapijt aan je voeten.”

Foto’s door Adi Goodrich + Ye Rin Mok.

Leo Lei vertaalt zijn passie voor minimalisme in zijn dagelijks bijgewerkte blog Leibal. Daarnaast vind je uniek ontworpen minimalistische objecten en meubels bij de Leibal-winkel.

creditSource link

Vl-leonardo.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart