Maak kennis met de VERGE Concrete Jewelry Collection van Lily Toya

Trouw blijven aan haar kenmerkende minimalistische stijl, designer Lily Toya heeft een nieuwe sieradencollectie uitgebracht: VERGE. Door beton te versmelten met gedurfde metalen, zal elk ontwerp zeker je dagelijkse kledingkast opfleuren. De collectie omvat vier kettingontwerpen: Tessera, Diatomi, Orbis en Platera, evenals twee oorbelontwerpen: Linea en Minimis. Er is een balans in elk stuk tussen beton en kleur, met gepoedercoate metalen die uit beton gluren om aanwezigheid over te brengen.

Diatomeeënketting

De in Israël geboren New Yorker begon als studente interieurontwerp, maar raakte gefascineerd door beton en de mogelijkheden ervan. Ervaring in digitaal ontwerp en fabricage stelde Lily Toya in staat om het materiaal opnieuw te bedenken, waardoor het al snel haar creatieve focus en passie werd. Elke creatie van sieraden begint met een eenvoudige schets die later wordt vertaald in een 3D-ontwerp voordat deze wordt getest met 3D-geprinte mallen. Ten slotte wordt een op maat gemaakte betonmix gegoten, waardoor de originele stukken ontstaan.

kleurrijke betonnen oorbellen op witte achtergrond

Minimis oorbellen

In elk element van VERGE zijn architectonische en bouwplaatsinvloeden duidelijk, waardoor de verwachtingen die we van beton als materiaal kunnen hebben, worden doorbroken. Lily Toya onderzocht de vormen van staal en ijzer ingebed in beton en transformeerde ze in een betekenisvolle esthetiek. In plaats van zwaar en zwaar te zijn, hebben de gedetailleerde ontwerpen van VERGE een lichtgewicht, levendig en elegant gevoel met een unieke textuur.

kleurrijke ronde betonnen ketting op witte achtergrond

Orbis ketting

De VERGE-collectie is verkrijgbaar in een leuk kleurenpalet, waaronder Zinc Yellow, Desert Sand, Light Pink, Patina Green en Charcoal Suede Blue. Nu verkrijgbaar in de Design Milk Shop hier!

Kelly Beall is senior redacteur bij Design Milk. De grafisch ontwerper en schrijver uit Pittsburgh heeft al zo lang als ze zich kan herinneren een diepe liefde voor kunst en design, en deelt haar vondsten graag met anderen. Als ze niet wordt afgeleid door geweldige kunst en design, kan ze een puinhoop maken in de keuken, zoveel mogelijk informatie consumeren, of op de bank met haar drie huisdieren. Vind haar @designcrush op social.

creditSource link

Vl-leonardo.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart