Shaw Contract maakt de winnaars van de Design Awards 2021 bekend

Dezeen actie: in deze video met ondertiteling, geproduceerd door Dezeen, worden de winnaars van Shaw Contract’s 2021 Design Awards onthuld, waaronder een muziekschool in Chili en een woon-werkkantoorruimte in Tokio.


Amerikaanse vloerontwerper Shaw-contract erkende vijf winnaars en een People’s Choice award in de 16e editie van zijn Design Awards, die impactvolle woon-, werk-, leer- en helende ruimtes over de hele wereld viert.

Elk van de winnaars kreeg een liefdadigheidsdonatie van $ 5.000 in naam van hun studio aan een organisatie naar keuze.

De Amerikaanse vloerontwerper Shaw Contract heeft de winnaars bekendgemaakt van de Design Awards 2021, waaronder een kantoorruimte van Woods Bagot

“Ons jaarlijkse Design Awards-programma erkent de creatieve visie van architecten en ontwerpers die nieuwe manieren van leven, werken, leren en genezen inspireren”, aldus Shaw Contract.

“De awards plaatsen een breed scala aan talenten van over de hele wereld in de schijnwerpers, vieren design in actie en belonen doelbewust het innovatieve en werkelijk inspirerende werk dat wordt gedaan door de architectuur- en designgemeenschap.”

De vijf winnaars werden gekozen uit 46 finalisten, geselecteerd uit 700 projecten op de shortlist uit 37 landen door een panel van designprofessionals.

Winnaars van Shaw Contract's 2021 Design Awards onthuld in Dezeen-video
Andere winnaars zijn een muziekschool in Santiago, Chili door EGBARQ

Architectenbureau Woods Bagot won een prijs voor het ontwerp van het hoofdkantoor van de ABN Groep in Perth.

Twee andere kantoorontwerpprojecten werden door Shaw Contract erkend. Het wereldwijde hoofdkantoor van Leidos in Virginia, VS, ontworpen door architectenbureau Gensler, en de kantoren van vermogensbeheerbedrijf Sumitomo Mitsui DS in Tokio, ontworpen door Signal Inc, ontvingen beide prijzen.

Een muziekschool in Santiago, Chili, ontworpen door EGBARQ en The Parkroyal Collection Marina Bay hotel in Singapore door FDAT Architects wonnen ook prijzen.

Winnaars van Shaw Contract's 2021 Design Awards onthuld in Dezeen-video
De kantoren van Sumitomo Mitsui DS in Tokyo by Signal Inc namen ook een prijs in de wacht

Naast de categoriewinnaars werd ook een door het publiek gekozen People’s Choice award uitgereikt aan de kantoren van werkplekmeubelleverancier Kokuyo Co in Tokio. Het 40 jaar oude bedrijfsgebouw is gerenoveerd tot een woon-werkkantoorruimte voor zijn werknemers.

Lees meer over alle winnaars op Shaw Contract’s Design Awards-website.

Partnerinhoud

Deze video is gemaakt door Dezeen voor Shaw Contract als onderdeel van een partnerschap. Lees hier meer over de samenwerkingsinhoud van Dezeen.

creditSource link

Vl-leonardo.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart