FORM Camper voor Tesla Cybertruck Angles for the Future of Glamping

Wanneer de wig gevormd Tesla Cybertruck twee jaar geleden op het podium gerold, heeft het volledig elektrische voertuig aantoonbaar de perceptie van het publiek van de pick-up gereset. Zijn volledige omarming van pure hoekigheid was anders dan elk ander auto-ontwerp dat momenteel op de weg is; gerealiseerd met een extreem duurzaam exoskelet gebouwd van “ultrahard 30X koudgewalst roestvrij staal” werd de Cybertruck voorgesteld als de ultieme uitdrukking van overal (en zeer snel) duurzaamheid. Dankzij FORMULIER, hebben Cybertruck-eigenaren binnenkort de optie om hun elektrische avonturenvoertuig uit te rusten met de ultieme add-on, waardoor hun vrachtwagenbed wordt omgevormd tot een glamping-oplossing op zonne-energie.

De FORM Camper is eigenlijk niet alleen een Tesla Cybertruck-oplossing en zal beschikbaar worden gemaakt om op andere bestaande vrachtwagenmodellen te passen (compatibel met alle standaard vrachtwagenbedden, van 5,8 ft, 6,5 ft en 8 ft). Maar net als computerrandapparatuur die is ontworpen voor een Mac die nog steeds met pc’s werkt, maakt de slanke koolstofvezelhoek duidelijk dat het ontwerpteam van FORM zich voorstelde dat hun basiskampoplossing ideaal achterop de Cybertruck zou worden vervoerd.

De aluminium honingraatconstructie van de FORM Camper, die zich in een grote dooscontainer bevindt, breidt zich uit om een ​​verrassend ruime en volledig uitgedoste 71 vierkante voet binnenruimte te onthullen, inclusief een paar nylon ripstop-luifels die zich aan elke kant uitstrekken en bruikbare schaduw creëren binnen / buitenruimtes. FORM zegt dat de camper slechts ongeveer 5 minuten nodig heeft om op te zetten en werkt ook als een vrijstaand ontwerp.

  • Droog gewicht van ongeveer 1.000 lbs en 1.300 lbs nat gewicht
  • 50 liter zoetwateropslagcapaciteit. 100 gallons gebruikscapaciteit met omgekeerde osmosefiltratie
  • 50 gallons opslagcapaciteit voor grijs water
  • 12V 300Ah deep-cycle lithium-ionbatterij (zonne-energie zal de batterij van stroom voorzien voor niet-elektrische vrachtwagens)
  • 37,5 kubieke voet opslagruimte (25 kubieke voet opslagruimte onder het bed, 12,5 kubieke voet keukenopslag)
  • 71 vierkante voet vloeroppervlak (33 vierkante voet op vloerniveau, 38 vierkante voet op vrachtwagenbedniveau)
  • 2 ripstop nylon luifels met 124 vierkante voet totale droge ruimte (62 vierkante voet aan elke kant)
  • Uitschuifbare kookplaat en spoelbak met koelkast/vriezer

Kortom, voorbewerken lijkt niet zo ruw onder het uitgangspunt en de belofte van FORM’s micro-home camperconcept, vooral wanneer het wordt geholpen door het op het dak gemonteerde 400 watt zonnepaneelsysteem dat meer dan voldoende zou moeten zijn voor het aandrijven van een verscheidenheid aan apparaten en apparaten terwijl je door het achterland op avontuur gaat.

De FORM Camper bevindt zich nog in een voorlopige staat en de specificaties moeten nog worden afgerond. Een prototype zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 worden aangekondigd, maar aangezien de verkoopprijs van het camperaccessoire wordt geschat op ongeveer $ 69.500, kan het een nieuwe waarneming zijn op de paden en campings, aangezien de Tesla Cybertruck zelf rond de $ 39.900 begint.

Gregory Han is technisch redacteur van Design Milk. Een inwoner van Los Angeles met een diepe liefde en nieuwsgierigheid voor design, wandelen, getijdenpoelen en roadtrips, een selectie van zijn avonturen en mijmeringen is te vinden op gregoryhan.com.

creditSource link

Vl-leonardo.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart