Breng uw ontwerp tot leven met de Feel Design World Prize

Als je een artiest of ontwerper bent die je ontwerpen van papier naar prototype wil brengen, dan is dit je kans. De Feel Design World-prijs is open voor inzendingen t/m 21 december 2021! Gemaakt door in Canada gevestigd Voel ontwerp, deze wedstrijd nodigt uit en richt zich op ontwerpers die verder willen gaan dan trends, snelle mode en zelfs geavanceerde technologie om terug te keren naar echt vakmanschap en diep begrip van beproefde materialen.

De wedstrijd wordt gejureerd door een panel van marktleiders waaronder Thomas Pheasant, Karim Rashid, Fabio Novembre, Arik Levy en andere professionals en opinieleiders uit de designindustrie. Er zijn meerdere categorieën, inclusief interieurontwerp (alleen afgeronde projecten); meubelontwerp en artikelen voor interieur, huis en tuin; en speciale onderscheidingen voor professionele prestaties. Er zijn geen limieten aan het aantal categorieën dat u kunt invoeren, dus zorg ervoor dat u al uw beste werken inzendt!

Feel Design World-prijs

De hoofdprijs van de Feel Design World Prize is een prototype, dé kans om uw ontwerp te realiseren volgens uw schetsen. Daarnaast biedt Feel Design een contract aan voor de productie van uw ontwerpen. De winnende projecten van de wedstrijd worden ook in een boek gepubliceerd en alle deelnemers ontvangen een herdenkingsprijs en een diploma.

De deadline om je project in te dienen is 21 december 2021, dus wacht niet tot het laatste moment! Bezoek feelprize.com voor meer informatie en registreer uw ontwerpen vandaag nog.

Om je creativiteit op gang te brengen, zijn hier onze favoriete keuzes uit eerdere inzendingen:

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Feel World Design Prize

Vy Yang vindt het leuk om bij te dragen aan Design Milk, te apporteren met haar goldendoodle Conan en af ​​en toe op haar blog te schrijven Het is na vijf, haar creatieve uitlaatklep om los te laten nadat ze haar vaste dag van 9 tot 5 heeft verlaten.

creditSource link

Vl-leonardo.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart